www.amostravel.rs - Kompletna ponuda apartmana i hotela za letovanje 2017.

Plaza-kamp-kutlumusiu-lacara-sitonija (13) - C

Plaža Kutlumusiu (Koutloumousiou, Lacara)

Peščana plaža Šljunkovita plaža Za porodice sa decom Srednje zauzeta Suncobrani i ležaljke Taverna ili kafić na plaži Kamp Marina ili pristanište Parking u blizini Prodavnica u blizini Sportski sadržaji Plaža dostupna kolima

GPS: 40.1736515N 23.8529009E

Plaža je peščana i organizovana

Plaža je peščana i organizovana

Kutlumusiu (Κουτλουμουσίου), poznata i kao Lacara po kampu koji se nalazi na njoj je prelepa plaža na istočnoj obali Sitonije, na oko 8 kilometara južno od Vurvurua i oko 21 km severozapadno od Sartija.

Kliknite za celokupnu ponudu smeštaja u Sartiju

Ako dolazite iz pravca Sartija, sa magistrale se odvajate na otprilike 21. kilometru (GPS: 40.1701837N 23.8538933E) i do plaže se dalje spuštate još oko kilometar (videćete znak za kamp Lacara).

Na plaži borave korisnici kampa i sadržaja istog, a ako želite ovde da se kupate, a vredi, moraćete da platite ulaz.

Plaža je potpuno organizovana, a tu je i kamp Lacara sa svim potrebnim sadržajima.

Plaža Kutlumusiu

Plaža Kutlumusiu

Plaža je peščana, sa sitnim šljunkom na pojedinim mestima, široka oko 40 i dugačka oko 300 metara. Severni deo plaže, levo gledajući ka moru je šljunkovitiji, dok je južni peščan. Ovaj šljunkoviti deo se preporučuje ljudima koji vole snorkling jer je bogat podvodnim svetom pošto ima stena u vodi, a tu se takođe nalazi i malo pristanište. Desni deo se preporučuje porodicama sa decom. Uvala je okružena predivnom šumom platana koja ovoj prelepoj plaži daje još lepšu sliku.

Na plaži postoje dva bara sa ležaljkama i suncobranima koje možete koristiti ako popijete piće ili naručite hranu. Ponuda sportskih sadržaja je dobra.

U kampu postoje minimarket, restoran, dva bara, snek bar, toaleti, tereni za basket, fudbal, tenis i odbojku na pesku, prva pomoć i parking.

Sam kamp Lacara je potpuno opremljen i ima nekoliko različitih kategorija smeštaja. Na raspolaganju su vam bungalovi, šatori i mesta za kamp prikolice. Od ostalih sadržaja postoji minimarket, restoran, već pomenuta dva bara, snek bar, toaleti, tereni za basket, fudbal, tenis i odbojku na pesku, prva pomoć i parking.

* Zahvaljujemo se zaposlenima u turističkoj agenciji Amos Travel iz Beograda na pruženoj pomoći prilikom pisanja ovog teksta.

O Grčkoj

Pročitajte

Arhitektura Grčke

Arhitektura-partenon-cover

Arhitektura antičke Grčke je imala uticaj na mnoge svetske arhitektonske stilove i pokrete tokom vekova, na primer na renesansni i neoklasični. Mnoga svetski poznata remek dela su bila inspirisana grčkom arhitekturom, naročito antičkom odnosno dorskim, jonskim i korintskim stilom...

Morska kornjača Caretta Caretta

zakintos-caretta-caretta-zanimljivosti-1

Morska kornjača Caretta Caretta je pod zaštitom zbog rizika nestajanja, a može se naći na Zakintosu i Kefaloniji...

Halkidiki

halkidiki-geografija-i-klima-12

Halkidiki je poznato poluostrvo u severnoj Grčkoj, u centralnom delu najveće regije Grčke – Egejske Makedonije. Na severu se graniči sa prefekturom Solun...

011/34-46-880
011/77-000-50
011/77-000-60
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)