www.amostravel.rs - Kompletna ponuda apartmana i hotela za letovanje 2017.

Plaza-Kohi-Sitonija-Porto Carras (9) - C

Plaža Kohi

Peščana plaža Šljunkovita plaža Grčka na dlanu preporučuje Srednje zauzeta Suncobrani i ležaljke Taverna ili kafić na plaži Marina ili pristanište Parking u blizini Smeštaj u blizini Sportski sadržaji Tuševi Plaža dostupna kolima

GPS: 40.0744264N 23.7900782E

Plaža Kohi je deo elitnog kompleksa Porto Karas i prostire se u dužini oko 350 metara. Široka je oko 20. Potpuno je fancy i jedna je od najpopularnijih i najpoznatijih na Sitoniji. Ovde se dolazi da bi se uživalo u brojnim sadržajima i odličnoj muzici, ali i da biste bili viđeni. I sve to, naravno, ima svoju cenu.

Kliknite za celokupnu ponudu smeštaja u Neos Marmarasu

Plaža Kohi je deo kompleksa Porto Carras

Plaža Kohi je deo kompleksa Porto Carras

Na većem delu ove plaže koja je okružena prelepom borovinom postoje ležaljke, suncobrani (od trske) i lazy bagovi dok je jedan manji deo ostavljen onima kojima je ležanje na sopstvenom peškiru “draže”.

Plaža Kohi je “in” mesto najviše zahvaljujući odličnom Kohi beach baru koji je jedan od najboljih i najpopularnijih na celom Halkidikiju.

Plaža je peščana, sa sitnim kamenčićima na pojedinim mestima i sa naglim prelaskom u dubinu. Organizovana je, sa daščanim prilazima do svih delova plaže, terenima za odbojku na pesku, kabinama za presvlačenje i tuševima. Na plaži se nalazi i ronilački centar.

Nazvana je po jednom od najboljih barova na Sitoniji, Kohi beach baru. S obzirom na to da pripada elitnom lancu hotela, cene su u skladu sa tim pa dobro pogledajte cenovnik pre nego što nešto naručite. Najam suncobrana sa dve ležaljke je 8 eura bez obzira na piće koje poručite. Cene kafa se kreću od 3 do 7 eura, voda je oko 4 eura, pivo od 5 do 7 eura…

Inače, kolima možete doći do same plaže, prolaskom kroz kompleks Porto Carras. Kada uđete u isti, put desno vas vodi do marine i hotela Meliton i Sithonia, a ako krente levo dolazite do ronilačkog centra i vašeg krajnjeg odredišta, plaže i beach bara Kohi. Ko voli da fotka, može da se zaustavi na dva vidikovca odakle se pruža fenomenalan pogled na marinu prepunu luksuznih plovila i hotel Meliton. Produžite dalje i dolazite do ogromnog parking prostora.

* Zahvaljujemo se zaposlenima u turističkoj agenciji Amos Travel iz Beograda na pruženoj pomoći prilikom pisanja ovog teksta.

O Grčkoj

Pročitajte

Arhitektura Grčke

Arhitektura-partenon-cover

Arhitektura antičke Grčke je imala uticaj na mnoge svetske arhitektonske stilove i pokrete tokom vekova, na primer na renesansni i neoklasični. Mnoga svetski poznata remek dela su bila inspirisana grčkom arhitekturom, naročito antičkom odnosno dorskim, jonskim i korintskim stilom...

Morska kornjača Caretta Caretta

zakintos-caretta-caretta-zanimljivosti-1

Morska kornjača Caretta Caretta je pod zaštitom zbog rizika nestajanja, a može se naći na Zakintosu i Kefaloniji...

Halkidiki

halkidiki-geografija-i-klima-12

Halkidiki je poznato poluostrvo u severnoj Grčkoj, u centralnom delu najveće regije Grčke – Egejske Makedonije. Na severu se graniči sa prefekturom Solun...

011/34-46-880
011/77-000-50
011/77-000-60
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)